SYAHIRA ZAIDI
S
Good luck for final exam. Do the best!
Raya 2012.
Sunday, 28 July 2013 @ 10:19 | 0 Heart [s]





Selamat pagi, alhamdulillah... kenyang dah syahira. Baru lepas sahur ni, hihihi. Sementara nak tunggu waktu subuh masuk, eloklah kalau syahira update blog. Malam tadi syahira tengok gambar-gambar raya masa 2012 dekat facebook mak cik syahira, jadi syahira terfikir nak letak gambar-gambar raya tu semua dekat dalam blog syahira ni. Maklumlah, dulu syahira tak ada blog lagi jadi tak boleh lah nak kongsi gambar raya tu semua. Sekarang ni syahira dah ada blog, jadi syahira nak kongsi dekat kawan-kawan semua gambar raya 2012 syahira dengan keluarga.



Ni atok dan opah belah ibu syahira, syahira sayang mereka. 



Ini kami, tapi ada lagi 2 keluarga tertinggal.



Masa ni kita orang beraya di rumah pak cik.



Syahira dan adik sedang makan kuih raya. Syok!



Abaikan muka syahira yang menjengkelkan tu. xD



Masa ni kita orang ada dekat rumah syahira, hihihi.



Ada 1 lagi keluarga patutnya tu, hihihi.



Terima kasih, thank you, kamsahamnida, danke schön, shukran, xiexie, dhanyavad for read this :)


Older Post | Newer Post
Selamat datang ke blog saya. Saya Nur Syahira Farhana bt Zaidi, 14 tahun. Saya seorang gadis yang suka memasak, berangan dan suka subjek Sains. Tap sayang, saya tak suka Matematik. Terima kasih sebab sudi datang sini, nanti kalau ada masa datang lah lagi :)

Story About Stuff Links


  • Awas, Budaya Buli Semakin Menjadi-jadi!







  • This template was created by Faqihah Husni. Please inform me if I use your artwork but I didn't credit to you. Best view in Google Chrome.